Arhiva noutatilor

BLIZKO ŞI BC ”MOLDINDCONBANK” S.A. – MAI APROAPE DE CLIENŢII SĂI!

08.05.2008

În perioada sărbătorilor lunii mai – în preajma ”Zilei Victoriei”, BC ”Moldindconbank” S.A. în colaborare cu sistemul de transferuri băneşti BLIZKO au premiat pe cei mai activi clienţii, care au expediat sau primit transferuri băneşti BLIZKO în perioada  1 ianuarie – 6 mai, 2008. Clienţii care au efectuat în această perioadă cele mai multe transferuri băneşti BLIZKO – au primit premii de loialitate: telefon mobil, DVD-player, aspirator.

Înmânarea premiilor a avut loc la 8 mai 2008. În baza datelor sistemului BLIZKO, în prezenţa reprezentanţilor  mass-media, au fost premiate următoarele persoane: 

ZUBCU TATIANA GAVRIL - TELEFONUL MOBIL NOKIA 2610

POTOŢCHI MARIN VLADIMIR - DVD-PLAYER LG DK767

BURCIU ALEXANDR GHEORGHE - ASPIRATORUL MC-3920

Transferurile rapide BLIZKO sunt destinate persoanelor fizice şi nu necesită deschiderea conturilor.

Valuta transferului: Dolarul SUA, Euro şi Rubla rusească.

Timp de 1 minut de la efectuarea transferului bănesc prin intermediul sistemului BLIZKO, acesta devine accesibil în orice locaţie BLIZKO din cadrul ţării de destinaţie.

Sistemul BLIZKO oferă suplimentar următoarele servicii gratuite:

- Expedierea concomitent cu transferul a unui mesaj adresat beneficiarului în limita a 50 de simboluri;

- Informarea prin e-mail a beneficiarului cu privire la expedierea transferului.

Sistemul de transferuri băneşti BLIZKO permite efectuarea rapidă, comodă, sigură şi simplă a transferurilor de mijloace băneşti la tarife reduse, indiferent de locul destinaţiei şi punctul de deservire a clienţilor BLIZKO.

BC ”Moldindconbank” S.A. oferă servicii de primire/expediere a transferurilor băneşti BLIZKO din decembrie 2006. Primirea sau expedierea transferurilor băneşti BLIZKO poate fi realizată în oricare din cele peste 60 puncte de deservire ale BC „Moldindconbank” S.A.

MOLDINDCONBANK – un vis de ieri real e azi!

 

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71