Arhiva noutatilor

BC”Moldindconbank”S.A. – mai aproape de clienţii săi!

15.04.2008

În scopul realizării politicii de dezvoltare şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de filiale. Marţi, 15 aprilie, şi-a început activitatea o noua filiala a BC “ Moldindconbank” S.A. – filiala „STABIL” care reprezintă un nou tip de filială cu o calitate înaltă de deservire a clienţilor.

Personal cu un înalt nivel de calificare va presta servicii de cea mai înaltă calitate, fiind înlăturate barierele dintre client şi Bancă, fiecărui client acordîndui-se atenţie individuală. Casieriile universale vor duce la o deservire mai rapidă şi eficientă, fără rînduri.

Filiala „STABIL” este situată in sectorul Ciocana al capitalei, pe bl. Mircea cel Bătrîn, 2, într-un spaţiu adecvat şi accesibil tuturor clienţilor acestui sector. Deservirea la un nivel mai înalt va fi determinată de faptul că filiala îşi va desfăşura activitatea fără zile de odihnă, de la 8:30 pînă la 19:30. În permanenţă la dispoziţia clienţilor va sta un bancomat.

Noua filială a Băncii desfăşoară întreaga gamă de activităţi bancare adresate clientelei de    persoane juridice şi fizice, de la operaţiuni pe conturi curente şi depozite pînă la operaţiuni valutare şi carduri.

Prin filiala „STABIL” BC „Moldindconbank” S.A. vă oferă o variaţie largă de posibilităţi de acumulare a mijloacelor băneşti pe conturi de depozit cu cele mai avantajoase rate ale dobînzilor şi în condiţii de siguranţă maximă, clienţii pot beneficia de un spectru larg de produse creditare, achita serviciile comunale, primi sau expedia bani, achitînd cele mai mici comisioane în sistemul bancar, prin intermediul sistemelor de transferuri rapide Turkiye Express, Быстрая Почта, Юнистрим, Близко, Strada Italia, Trabex, BESXpress, Western Union, Лидер, Grecia Transfer.

          Extinderea filialelor pe teritoriul Republicii Moldova este un proiect, demarat de BC”Moldindconbank”S.A., care urmăreşte deschiderea de noi unităţi teritoriale în principalele zone ale ţării, astfel încît persoanele fizice şi agenţii economici să poată apela mai uşor la serviciile şi produsele Băncii. Inaugurarea noii filiale e un pas spre realizarea strategiei de dezvoltare a băncii, care presupune apropierea nemijlocită a produselor şi serviciilor bancare de clienţi.

Odată cu deschiderea filialei „STABIL” BC „Moldindconbank” S.A. dispune de 62 de subdiviziuni pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi preconizează să-şi dezvolte în continuare reţeaua teritorială. BC”Moldindconbank”S.A. e în continuă dezvoltare odată cu creşterea şi apariţia noilor cerinţe ale pieţii.  

UN VIS DE IERI REAL E AZI! - BC „Moldindconbank” SA

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71