Arhiva noutatilor

FELICITĂRI PENTRU NOII DEŢINĂTORI AI LINGOURILOR DE AUR!

04.03.2008

           
BC "Moldindconbank" S.A. a efectuat cea de-a doua extragere trimestrială în cadrul campaniei promoţion
ale fără precedent – „LINGOU DE AUR PENTRU DEPOZIT”. La extragere au participat deponenţii BC "Moldindconbank" S.A. – persoane fizice, care au deschis orice tip de depozit în lei şi/sau valută străină, pe termen de 12 luni şi mai mult, în sumă de cel puţin 5 000 lei sau echivalentul în valută al acesteia

Deţinătorii depozitelor deschise la BC "Moldindconbank" S.A. beneficiază nu doar de posibilitatea de a obţine dobînzi înalte, dar şi au obţinut şansa de a primi lingouri de aur, proba 999,9.

Astfel, la 4 martie 2008, deţinători ai lingourilor de aur au devenit 31 cîştigători ai celei de-a doua extragere în cadrul campaniei promoţionale „LINGOU DE AUR PENTRU DEPOZIT” din filialele: „Centru”, „Remiz”, „Invest”, „Telecomtrans”, „Onest”, Floreşti, Hînceşti, Ungheni, Bălţi, Briceni, Căuşeni, Giurgiuleşti. Rezultatele extragerii le puteţi afla în filialele respective.

Campania promoţională – „LINGOU DE AUR PENTRU DEPOZIT” va dura pînă în luna septembrie 2008, în cadrul căreia trimestrial se organizează tragerile la sorţi a lingourilor de aur. La fiecare extragere participă toţi deponenţii BC "Moldindconbank" S.A. care au deschis orice tip de depozit în lei şi/sau valută străină, pe termen de 12 luni şi mai mult, în sumă de cel puţin 5 000 lei sau echivalentul în valută al acesteia.

           

Premiul special al acţiunii – lingou de aur cu greutatea 100 grame, care va fi oferit la sfîrşitul campaniei.

  SUCCES TUTUROR PARTICIPANŢILOR!

 Informaţii suplimentare la numerele 57-69-71 şi 0-800-11111 (apel gratuit pe teritoriul Republicii Moldova) sau în orice filială şi/sau reprezentanţă BC “MOLDINDCONBANK” S.A.

SIMŢIŢI MAGIA AURULUI

Un vis de ieri real e azi!

www.micb.md

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71