Arhiva noutatilor

Deschiderea filialei BC "Moldindconbank" S.A. în or. Comrat

11.09.2007
În scopul realizării politicii de dezvoltare şi pentru a fi mai aproape de clienţii săi BC „Moldindconbank” S.A. continuă să-şi extindă reţeaua de filiale şi reprezentanţe. Cea de-a 23-a filială a Băncii deschisă în or. Comrat este situată pe adresa str. Tretiakov, 19.
 
Noua filială a Băncii oferă persoanelor juridice şi fizice din regiune un ansamblu complet de servicii şi produse bancare. În subdiviziunile BC „Moldindconbank” S.A. puteţi depune în condiţii avantajoase şi sigure mijloace băneşti, beneficia de un spectru larg de produse creditare, achita serviciile comunale, primi sau expedia bani, plătind cele mai mici comisioane în sistemul bancar, prin intermediul sistemelor de transferuri rapide Turkie Express, Быстрая Почта, Юнистрим, Близко, Strada Italia, Trabex, BESXpress, Western Union, Лидер, Grecia Transfer.
 
Pentru comoditatea clienţilor în sediul Filialei din or. Comrat este instalat un bancomat, care funcţionează în regim nonstop.
 
În prezent BC „Moldindconbank” S.A. dispune de 61 de subdiviziuni pe întreg teritoriul Republicii Moldova (inclusiv 23 de filiale şi 38 reprezentanţe) şi preconizează să-şi dezvolte în continuare reţeaua teritorială.
 
Vă invităm să deveniţi membru al acestei mari şi unite familii, prezentă acum şi în or. Comrat.
 
UN VIS DE IERI REAL E AZI! - BC „Moldindconbank” SA
Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71