Arhiva noutatilor

Spartachiada a II a angajaţilor Băncii

27.05.2007

În zilele de 26-27 mai 2007 la Tabăra de odihnă “Energeticianul” din or. Vadul lui Vodă s-a desfăşurat Spartachiada a II a angajaţilor Băncii dedicată Zilei Lucrătorului Bancar. În cadrul festivităţii de deschidere a Spartachiadei dna Svetlana Banari, preşedinte interimar al Comitetului de conducere a adresat un mesaj de salut numeroşilor amatori ai sporturilor şi suporterilor întruniţi la sărbătoarea sportivă tradiţională, urîndu-le succese şi o bună dispoziţie.

La Spartachiadă au participat 6 echipe, dintre care 3 au reprezentat filialele Băncii, constituite conform principiului teritorial: “Nord”, “Centru” şi “Sud”, iar subdiviziunile Băncii Centrale au format 3 echipe conform principiului professional: “Business”, “Tehnologii” şi “Suport”. Competiţiile sportive s-au desfăşurat la următoarele discipline: mini fotbal, volei, tennis de masă, tragerea odgonului, ridicarea greutăţii, ştafeta 4X100 m,  sărituri în lungime şi joc de dame.        

Toate echipele, beneficiind de sprijinul suporterilor, au dat dovadă de o pregătire fizică bună şi au demonstrat jocuri frumoase şi atractive. În rezultatul întrecerilor două echipe “Business” şi “Suport” au acumulat acelaşi număr de puncte şi, conform Regulamentului Spartachiadei, locul I i-a revenit echipei “Business” care s-a plasat pe locul I la 4 discipline: ştafeta, joc de dame, sărituri în lungime şi tragerea odgonului, iar echipa “Suport” a căştigat locul I la probele de volei, tennis de masă şi ridicarea greutăţii. Locul trei i-a revenit echipei “Centru” care a cîştigat locul I la întrecerile de mini fotbal.

Cîştigătorii au fost premiaţi cu cupe, diplome şi premii băneşti. De asemenea, celor mai buni jucători la probele de mini fotbal, volei şi ridicarea greutăţii din partea Federaţiei SIBA le-a fost acordat cite un billet de tratament în or. Sergheevca în perioada lunilor de vară. Un premiu special a fost acordat şi celui mai fidel suporter, care s-a dovedit a fi dl Dumitru Siumbeli – directorul filialei din or. Taraclia.             

În cadrul festivităţii de închidere a Spartachiadei a luat cuvîntul dl Vasile Cuhal, vicepreşedintele Comitetului de conducere, care a remarcat spiritul activ şi discernămîntul tuturor participanţilor la Spartachiadă, importanţa evenimentului sportiv în dezvoltarea culturii corporative a Băncii. Preşedintele Federaţiei SIBA, dl Victor Onici, a menţionat buna pregătire a sportivilor, a apreciat nivelul înalt de organizare a Spartachiadei care a trezit un viu interes şi s-a transformat într-o adevărată sărbătoare sportivă.       

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71