Arhiva noutatilor

BC "Moldindconbank" S.A. - CEL MAI BUN CONTRIBUABIL AL ANULUI 2006

19.02.2007

Pe data de 9 februarie 2007 la ceremonia de conferire a titlului BC “Moldindconbank” S.A. a obţinut diploma “CEL MAI BUN CONTRIBUABIL” AL ANULUI 2006 pentru realizarea indicilor economici înalţi şi onorarea obligaţiilor fiscale în termen faţă de stat.

BC “Moldindconbank” S.A. a devenit deţinător al titlului “CEL MAI BUN CONTRIBUABIL AL ANULUI”  la trei ediţii ale acestui concurs (2003, 2004 şi 2006) şi este unica bancă care a obţinut acest titlu pentru anul 2006.

În anul 2007 la concursul “CEL MAI BUN CONTRIBUABIL AL ANULUI” au participat 86 de agenţi economici din 34 unităţi administrativ-teritoriale, dintre care 21 sunt din rîndul contribuabililor mari, 40 – mijlocii şi 25 din business-ul mic.

Concursul republican pentru titlul de “CEL MAI BUN CONTRIBUABIL AL ANULUI” este organizat pentru a cincia oară şi are menirea de a-i evidenţia pe cei mai conştiincioşi plătitori de impozite şi a le crea condiţii mai favorabile de activitate. Semnificaţia acestui concurs constă în promovarea şi susţinerea la cel mai înalt nivel a tuturor agenţilor economici, care practică un business cinstit, propagarea experienţei acestora şi formarea spiritului de corectitudine şi onestitate, avînd drept scop principal onorarea voluntară de către contribuabili a obligaţiilor fiscale faţă de stat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71