Arhiva noutatilor

Nou program ipotecar - credite pe termen de pina la 20 de ani!

17.12.2006

BC „Moldindconbank” S.A. a anunţat lansarea unui nou program ipotecar - credite pe termen de pînă la 20 de ani. Este primul proiect de credit cu un termen de rambursare atît de mare pe piaţa bancară a Moldovei.  

Creditele pot fi contractate de persoanele fizice pentru procurarea imobilului pe piaţa primară sau secundară. Creditul pe termen de pîna la 15 ani se acordă în mărime de pîna la 75% din valoarea de piaţă a imobilului care se cumpără, cu o dobînda de 12% anual cu indexare la cursul euro. Creditele pe termen de 15-20 ani se acordă în mărime de pînă la 60% din valoarea de piată a imobilului, cu o dobîndă de 13% сu indexare la euro. 

În cazul în care clientul nu deţine prima cotă pentru procurarea imobilului, el poate obţine suma lipsă la Moldindconbank, depunînd în gaj un alt imobil. În calitate de asigurare a creditului, banca acceptă locuinţa care se cumpără sau care se construieşte, sau alte bunuri imobiliare. 

Noul program de creditare al Moldindconbank-ului este cel mai atractiv de pe piată atît ca dobînda cit şi ca termen.

Cheltuielile aferente deservirii creditelor ipotecare sunt similare cheltuielilor de chirie suportate de chiriaşi în mun. Chişinău. Aceşti factori elucidează oportunitatea procurării unui imobil. Termenul mare de achitare şi posibilitatea de rambursare în rate egale a creditelor imobiliare le fac atractive şi accesibile.  

Datorită programului ipotecar lansat de Moldindconbank visul de ieri de procurare a imobilului devine o realitate azi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71