Arhiva noutatilor

Călătoriţi împreună cu depozitul „Vacanţa” de la BC „Moldindconbank” S.A.!

10.09.2006

Pe data de 07 septembrie 2006, la BC „Moldindconbank” S.A.a fost petrecută tragerea la sorţi a premiului – foaia turistică pentru două persoane. La această tombolă au partcipat toate conturile deţinătorilor depozitului „Vacanţa”. Felicităm câştigătorul acţiunii – Daria Arabadji, clientul filialei din or. Căuşeni.

Pe parcursul a câtorva ani, o dată în 4 luni, banca petrece tragerea la sorţi pentru deţinătorii depozitului „Vacanţa” cu câştigul foilor turistice. În aşa mod, clienţii băncii au vizitat Turcia, Bulgaria, Cehia, România etc. De data aceasta, deponentul câştigător va pleca în Turcia.

Următoarea tragere la sorţi va avea loc în ajunul sărbătorilor de Crăciun ale anului 2007. Dacă Dvs doriţi să participaţi şi să caştigaţi, adresaţi-vă la orice filială sau reprezentanţă a BC „Moldindconbank” S.A. Pentru deschiderea depozitului „Vacanţa” este necesar să depuneţi în cont doar 1000 lei sau 100 dolari/euro şi să aveţi buletinul de identitate.

Deasemenea aducem la cunoştinţa Dumneavoastră, ca la sfîrşitul fiecărui an, BC „Moldindconbank” S.A. petrece tragerea la sorţi cu mai multe câştiguri băneşti în valoare de la 300 lei până la 10 000 lei pentru toţi deţinătorii de depozite.

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la tel. 0-800-11111 (apel gratuit pe teritoriul Moldovei) sau (022)57-69-71, de asemenea puteţi să Vă adresaţi la orice filială sau reprezentanţă a BC „Moldindconbank” S.A.

Un vis de ieri real e azi!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71