Arhiva noutatilor

Călătoriţi împreună cu depozitul „Vacanţa” de la BC „Moldindconbank” S.A.!

10.05.2006

Pe data de 05 mai 2006, la BC „Moldindconbank” S.A.a fost petrecută următoarea tragere la sorţi a premiului – foaia turistică pentru două persoane. La această tombolă au partcipat toate conturile deţinătorilor depozitului „Vacanţa”. Felicităm câştigătorul acţiunii – Podgorneac Maria, clientul filialei „Invest” or. Chişinău.

Pe parcursul a câtorva ani, o dată în 4 luni, banca petrece tragerea la sorţi pentru deţinătorii depozitului „Vacanţa” cu câştigul foilor turistice în diferite ţări. În aşa mod, clienţii băncii au vizitat Turcia, Bulgaria, Cehia, România etc. De data aceasta, deponentul câştigător va pleca în Turcia.

Următoarea tragere la sorţi va avea loc la începutul lunii septembrie a anului 2006. Dacă Dvs doriţi să participaţi şi să caştigaţi, adresaţi-vă la orice filială sau reprezentanţă a BC „Moldindconbank” S.A. Pentru deschiderea depozitului „Vacanţa” este necesar să aveţi doar 1000 lei sau 100 dolari/euro şi buletinul de identitate. Deasemenea aducem la cunoştinţa cititorului ca anual, în аjunul sărbătorilor de iarnă, BC „Moldindconbank” S.A. petrece tragerea la sorţi pentru deţinătorii tuturor tipurilor de depozite cu mai multe câştiguri băneşti în valoare de la 300 lei până la 10 000 lei.

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la tel. 0-800-11111 (apel gratuit pe teritoriul Moldovei) sau (022)57-69-71, de asemenea puteţi să Vă adresaţi la orice filială sau reprezentanţă a BC „Moldindconbank” S.A.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71