Arhiva noutatilor

Suntem in permanenta alaturi de Dvs – acum si in CAHUL!

02.02.2006

BC “Moldindconbank” S.A îşi extinde aria sa de activitate. În scopul promovării politicii Băncii de a fi mai aproape de clienţii săi, pe data de 02.02.06 a fost deschisă filiala în or. Cahul. La ceremonia deschiderii filialei au participat membrii Comitetului de conducere al BC “Moldindconbank” S.A, reprezentanţi ai organelor administraţiei publice locale şi agenţi economici din teritoriu.

În activitatea sa, filiala va presta tot spectrul de servicii bancare atît pentru persoanele fizice, cît şi pentru cele juridice. La dispoziţia clienţilor sunt condiţii convenabile de plasare a depozitelor, gama largă de credite de consum, credite pentru procurarea automobilelor, credite ipotecare, credite pentru odihnă şi turism, carduri de credit, etc. Totodată clienţii pot efectua transferuri băneşti prin diferite sisteme de plăţi: Western Union, Strada-Italia, Poşta Rapidă, VMT, Turkey-Express. Cu toate acestea o tradiţie bună a Băncii a devenit organizarea tombolelor la care participă clienţii, cîştigînd diferite cadouri de preţ.

Vă aşteptăm pe adresa: or.Cahul, str. 31 August, 13B. Pentru orice informaţie nu ezitaţi să ne contactaţi la telefonul (0-299) 3-38-20

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71