Arhiva noutatilor

Noi tipuri de credite pentru persoane fizice

20.07.2005
New Page 1

1.    Pentru reparaţia curentă, cosmetică – reprezintă un credit de trezorerie, care se acordă persoanelor fizice în valută naţională, fără asigurare, pentru efectuarea reparaţiei curente a apartamentelor şi caselor de locuit. Creditul se acordă pe un termen de 12 luni în suma de pînă la 10 000 lei. Rambursarea creditului şi a dobînzii aferente se efectueaza lunar în rate egale.

2.   Pentru reparaţia capitală - credit investiţional, destinat persoanelor fizice în valută natională pentru efectuarea reparaţiei capitale a locuinţelor sale. Creditul se acordă pe un termen de 24 luni, asigurat de imobil sau depozite bancare. Suma creditului se stabileşte în dependenţă de necesităţile clientului.

3.    Pentru procurarea materialelor de construcţie – credit de consum în cadrul acordurilor de colaborarea încheiate de BC "Moldindconbank" S.A. cu agenţii economici. Clienţii Bancii au posibilitatea exclusivă de a primi resurse fără dobîndă pentru procurarea materialelor de construcţie. Contribuţia solicitantului – 30% din preţul materialelor. Creditul se acordă în suma de pînă la 30 000 lei pe un termen de 12 luni, fără asigurare.

4.    Pentru finanţarea studiilor în cadrul instituţiilor de învătămînt superioare şi de specialitate. Creditul se acordă în valută naţională, fără gaj, pe un termen de 12 luni, cu încheierea acordurilor adiţionale pentru finanţarea anului urmator de studii. Suma creditului reprezintă 100% din costul contractului de studii. Rambursarea creditului şi a dobînzii aferente se efectuează lunar, în rate egale.

Informaţii suplimentare puteţi obţine în toate filialele BC "Moldindconbank" S.A. sau la numerele:
57-67-47, 57-69-71.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71