Arhiva noutatilor

Serviciul nou - operaţiuni cu cecurile TAX FREE

21.08.2003
Începînd cu 1 septembrie, "Moldindconbank" S.A. introduce un nou serviciu pentru clienţii săi – recuperarea sumei TVA a mărfurilor procurate peste hotare, prin intermediul cecurilor Tax Free Global Refund. "Moldindconbank" S.A., fiind agent exclusiv al companiei Global Refund va restitui suma de bani indicată pe cecul Tax Free. La operaţiunile de recuperare a TVA nu se percepe comision. Cecurile Tax Free le puteţi prezenta pentru restituirea TVA în filiala Centru "Moldindconbank" S.A. la adresa Chişinău, str. Armenească 38.

Cecuri Tax Free - O modalitate sigură de a Vă economisi banii!

Făcând cumpărături peste hotare, Dvs. achitaţi, totodată şi taxa pe valoare adăugată (TVA). Noi Vă propunem cea mai simplă şi eficientă metodă de recuperare a TVA. Pentru aceasta este nevoie să:

1. Faceţi cumpărături în magazinele cu logotipul Tax Free Shopping al companiei GLOBAL REFUND. La cerere, vânzătorul Vă va elibera pe numele Dvs. cecul Global Refund. Pentru completarea cecului prezentaţi paşaportul, deoarece unele date (numărul paşaportului, numele Dvs.) se înscriu pe cec. Cecurile de casă trebuie să fie anexate la cecul Global Refund. În centrele comerciale mari, de regulă, sunt amenajate birouri destinate eliberării cecurilor.

2. La ieşirea din ţara, în care au fost procurate mărfurile sau la ieşirea din spaţiul Uniunii Europene, prezentaţi cecul Global Refund, paşaportul şi cumpărăturile Dvs. angajaţilor serviciului vamal pentru aplicarea ştampilei confirmătoare pe cecul Dvs. Reţineţi, nu se permite utilizarea cumpărăturilor până la prezentarea acestora serviciului vamal.

3. Încasaţi banii ce Vi se cuvin în birourile speciale Tax/Cash Refund la frontieră (pentru informaţii adresaţi-vă lucrătorilor serviciului vamal) sau la sediul BC “Moldindconbank” S.A. - agent exclusiv al companiei Global Refund în Republica Moldova. /str. Armeneasca, 38, tel. 57 69 20/.

Vă atenţionăm, că suma recuperată nu depinde de locul unde Vi se vor restitui bani: atât în birourile Tax/Cash Refund la frontieră cât şi la Moldindconbank Veţi beneficia de aceeaşi sumă de bani.

Pentru o informaţie mai detaliată accesaţi pagina web a companiei GLOBAL REFUND (www.globalrefund.com) sau contactaţi-ne la tel.: 57 69 20; 54 63 89 ; 57 67 98.

Vă invităm la cumpărături în reţeaua Tax Free Shopping alături de compania GLOBAL REFUND şi BC “MOLDINDCONBANK” S.A.!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71