Arhiva noutatilor

BC "Moldindconbank" S.A - sponsor general al jubileului TVM

21.04.2003
New Page 1

BC "Moldindconbank" S.A. a fost selectata in calitate de sponsor general al celebrarii jubileului, de 45 de ani ai Companiei TeleRadio-Moldova (TVM1). In contextul sarbatorii, a fost publicata o carte jubiliara despre Compania TVM1 si a fost turnat un film documentar despre istoria televiziunii nationale, activitatea ei pe parcursul a 45 de ani, precum si despre toate generatiile de lucratori, care si-au dedicat viata activitatii la TVM.

wpe2.jpg (16465 bytes) La 30 aprilie 2003, in incinta Palatului National, a avut loc concertul festiv , dedicat jubileului, la care au participat personalitati celebre din domeniul culturii Moldovei. La concert au fost prezenti: presedintele Republicii Moldova V.Voronin, prim-ministrul RM V.Tarlev si alte personalitati din conducerea republicii. Presedintele interimar al Comitetului de Conducere Moldindconbank V.Cuhal, a adresat o felicitare Companiei TVM in numele actionarilor si angajatilor Bancii.

Cu ocazia jubileului, conducerea TeleRadioMoldova a organizat inminarea a 15 premii ale TVM1 pentru merite deosebite si colaborare indelungata cu televiziunea, unul dintre laureati devenind BC "Moldindconbank" S.A. La ceremonia inminarii premiilor TVM1, BC "Moldindconbank" S.A. a fost reprezentata de catre Vasile Cuhal, presedintele interimar al Comitetului de Conducere vicepresedintele Dumitru Aftene, vicepresedintele Iurie Nedoseichin, directorul Directiei trezorerie Svetlana Banari.

Serviciul relatii cu publicul BC "Moldindconbank" S.A.

 

 

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71