Arhiva noutatilor

Echipa de fotbal feminin ”Pudra”, dotată cu uniforme de către Moldindconbank

21.11.2023

Moldindconbank și partenerul său, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, au oferit uniforme noi echipei de fotbal feminin ”Pudra” din Chișinău. Evenimentul de donație a avut loc sâmbătă, 18 noiembrie și face parte din programul de susținere a tinerelor fotbaliste, asumat de către bancă.

Tatiana Marcu, directorul PR al Moldindconbank:

Moldindconbank este un susținător aprig al sportului și al cauzelor sociale. În luna august curent, împreună cu partenerul său, A.S.I.C.S., banca a organizat un miniturneu de fotbal cu participarea a patru echipe, care au jucat în scop caritabil, ajutând tinerele fotbaliste să-și continue drumul spre performanță. În rezultat, am donat împreună cu partenerul nostru 200 000 lei pentru echipa, numită Pudra, în cinstea cardului premium de la Moldindconbank. Dorim succes echipei și sperăm că echipamentul oferit o să atragă norocul de partea fetelor, aducându-le trofee la diverse campionate”.

Alexandru Gîscă, președintele Consiliului A.S.I.C.S.:

Vreau să mulțumesc partenerilor de la Moldindconbank. Atunci când am propus să susținem împreună o echipă de fete, au dat curs imediat invitației, ceea ce confirmă că este o instituție cu responsabilitate socială ridicată și deja împreună urmărim evoluția echipei ”Pudra”. Cred că deja la următorul meci fetele vor juca în uniforma nouă, ceea ce reprezintă un factor de motivare suplimentar pentru ele. Avem așteptări ambițioase, vrem să vedem dezvoltarea mai rapidă a fotbalului feminin și să ne bucurăm de succesele fetelor din această echipă”.

Junioarele vor lupta în noile uniforme pentru titlul de campioane ai Republicii Moldova la fotbal feminin, Liga Națională, ediția 2023/24, startul căreia a fost dat în septembrie curent. Fetele recunosc că acum pregătirile pentru meciuri vor decurge mai plăcut.

Dana Chicu, antrenoarea echipei ”Pudra”

Până acum, de câte ori ne-am adresat la diferiți sponsori, nu am avut un răspuns pozitiv. Primii ne-au răspuns Moldindconbank și A.S.I.C.S.. Altă susținere din exterior nu avem. Aceasta înseamnă că, totuși, există oameni care sunt dispuși să ajute și pentru acest fapt vă suntem foarte recunoscători. În așa mod, fetele sunt motivate să meargă mai departe și să obțină noi rezultate. Vă mulțumesc din numele întregii echipe!

Următorul meci echipa ”Pudra” îl va juca miercuri, 22 noiembrie. Ținem pumnii pentru fotbaliste și le urăm mult succes.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71