Arhiva noutatilor

Copiii deținători ai cardului Mastercard GO de la Moldindconbank au aflat mai multe despre banking și au primit premii

12.05.2023

 

Copiii deținători ai cardului Mastercard GO de la Moldindconbank au aflat mai multe despre banking și au primit premii

Curioși, entuziasmați și dornici să descopere cât mai multe despre lumea bankingului, un grup de copii – clienți ai Moldindconbank, au participat la o lecție de educație financiară. Totodată, ei au fost premiați în cadrul primei etape a promoției „GO TEENS – Primul card și primii tăi bani de buzunar!”, organizată de Moldindconbank și Mastercard până la 31 mai 2023.

50 de rucsacuri și un laptop performant au fost acordate câștigătorilor, deținători ai cardului Mastercard GO. Acest produs bancar a fost conceput special pentru copii și adolescenți cu vârstele cuprinse între 7 și 19 ani.

Andrei Leahu, directorul Departamentului Marketing și PR Moldindconbank:

Am combinat educația financiar-bancară cu un moment frumos de înmânare a premiilor. Ne bucurăm mult pentru toți câștigătorii și le mulțumim că au participat la promoție. Îi îndemnăm în continuare să fie alături de Moldindconbank și să participe în promoțiile care, cu siguranță, vor urma”.

În cadrul sesiunii de training, cei mai mici clienți ai Moldindconbank au aflat ce sunt banii și cum să-i pună deoparte pentru realizarea propriilor dorințe, cum să devină responsabili financiar sau să interacționeze corect cu banca, ce înseamnă digital banking, despre produsele pe care banca le oferă tinerilor clienți și multe alte informații noi, utile și absolut necesare pentru cei care fac primii pași spre independență financiară.

Participanții au rămas impresionanți și mulțumiți de eveniment:

Am înțeles că banii nu trebuie cheltuiți deodată, ci mai întâi e necesar să ne gândim dacă într-adevăr avem nevoie de acest obiect sau nu”.

Am reținut că tehnologia este în continuă dezvoltare și peste câțiva ani totul va fi altfel. Mulțumesc Moldindconbank pentru posibilitatea de a participa la un astfel de eveniment și pentru premiile oferite în semn de mulțumire că suntem alături de ei”.

Promoția este în plină desfășurare, astfel încât ai timp suficient să obții și tu un card Mastercard GO de la Moldindconbank cu welcome bonus, în valoare de 50 de lei. Mai ales că ai ocazia să câștigi un rucsac sau laptop. Mai multe detalii se găsesc în regulamentul promoției.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71