Arhiva noutatilor

Moldindconbank și Mastercard au desemnat clientul care va merge cu familia la Amsterdam

11.05.2023

Moldindconbank și Mastercard au anunțat marele câștigător al promoției ”Primăvara înfloresc premiile”, care se desfășoară în perioada 7 martie - 15 mai 2023. Aurel Cărăruș, norocosul client care va pleca împreună cu familia sa la Amsterdam, a fost desemnat prin tragere la sorți.

”Ne bucurăm enorm pentru succesul dumneavoastră, ați devenit marele câștigător al promoției, organizată de către Moldindconbank în parteneriat cu Mastercard. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Fiecare poate fi numit câștigător dacă devine membru al familiei Moldindconbank”, a declarat Vitalie Matasari, directorul sucursalei „Zorile” al Moldindconbank, la evenimentul de înmânare a premiului mare.

”Pentru noi este important să fim alături de clienții noștri nu doar prin tehnologii de plată și soluții inovatoare, dar și prin achitările pe care le fac zilnic în mediul online, în magazinele din țară sau din străinătate, rapid, în siguranță și comod”, a menționat Daniela Donțu, marketing manager, Oficiul Mastercard în Moldova.

Împreună cu soția Margarita și feciorul Răzvan, câștigătorul promoției va avea posibilitatea de a vizita atât capitala Țărilor de Jos, cât și cea mai mare grădină de flori din lume - Keukenhof.

”Nu-mi vine a crede. Inițial am crezut că este o glumă. Vă mulțumesc enorm pentru acest premiu”, a spus Aurel Cărăruș.

Pentru a participa la extragerea marelui premiu, clienții Moldindconbank urmau să efectueze cel puțin o plată cu orice card Mastercard, în valoare de minim 500 de lei.

Moldindconbank și Mastercard au pregătit și alte premii pentru clienții săi. Cei care vor deschide până la 15 mai 2023 un card Mastercard la standurile băncii din cadrul rețelei de supermarketuri Nr1 din municipiul Chișinău vor primi un cadou garantat – accesorii pentru casă. Mai multe detalii în regulamentul promoției.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71