Arhiva noutatilor

Echipa Moldindconbank s-a alăturat acțiunii de ecologizare a parcului de pe strada Hipodromului din Chișinău

02.05.2023

Echipa Moldindconbank a răspuns apelului, lansat de Jurnal TV și a participat alături de alți voluntari la acțiunea de ecologizare a parcului de pe strada Hipodromului din Chișinău.

Sâmbătă, 29 aprilie, angajații Moldindconbank s-au înarmat cu mănuși și saci de gunoi și au pornit prin zonă, colectând deșeurile aruncate la întâmplare de vizitatori.

Oxana Lavușchina, directoarea Departamentului Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională Moldindconbank:

Suntem încântați să fim parteneri ai acestui eveniment, îmbrățișând cauze care contează cu adevărat. Protejarea naturii este parte a politicilor noastre de responsabilitate socială. Ne propunem să facem orașul mai curat și mai verde prin implicarea activă în astfel de acțiuni, arătând că schimbarea vine din inițiativele fiecăruia”.

Val Butnaru, fondatorul Jurnal TV:

Foarte mult contează să ieșim într-o zi și să spunem tuturor că a face curat în jurul nostru nu e un moft. Este un gest vital pentru a ne salva mediul în care existăm”.

Pentru a spori eficiența și a acoperi o arie cât mai largă a spațiilor verzi, participanții au fost grupați în trei echipe. Acțiunea a fost organizată sub formă de competiție colegială, care s-a finalizat cu sute de saci de deșeuri colectate, evacuate ulterior de către Î.M. Regia „Autosalubritate”.

Adriana Răzmiriță, voluntar Moldindconbank:

Natura are nevoie de atenție și de îngrijire ca să putem să ne bucurăm de ea în continuare. De aceea, împreună cu alți colegi și rude ne-am mobilizat și am venit aici. Este important ca vizitatorii parcului să respecte locul în care se odihnesc”.

Acțiunea de salubrizare a parcurilor din Chișinău se află la cea de-a 13 ediție, Moldindconbank fiind partenerul evenimentului.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71