Arhiva noutatilor

Moldindconbank a asigurat clasa de fotbal de la liceul ”Mihai Viteazul” din Chișinău cu echipament sportiv

14.04.2023

Moldindconbank și Federația de Fotbal din Moldova (FMF) au vizitat liceul teoretic ”Mihai Viteazul” din Chișinău și au oferit un set de echipament sportiv pentru clasa de fotbal, care va ajuta copiii să-și antreneze abilitățile, atingând performanțe impresionante.

În total, au fost acordate 29 de seturi cu piese utile: șorți, costume sportive, tricouri, veste de ploaie, rucsac etc.

”Ne dorim ca fiecare copil să aibă posibilitatea să practice sportul în condiții cât mai bune. De fiecare dată, ne bucurăm că putem susține școlarii, pentru care fotbalul a devenit mai mult decât o pasiune și ocupă un loc special în viața lor. Pe lângă echipamentul donat, v-am pregătit și alte surprize. Fiecare elev va primi câte un voucher pentru deschiderea cardului Go Teens, dedicat copiilor și adolescenților, iar la emitere veți beneficia de un cadou - câte 50 de lei în cont. Mult succes în continuare!”, a declarat directorul PR al Moldindconbank, Tatiana Marcu.

Contribuția Moldindconbank a fost remarcată de managerul proiectului FMF ”Fotbal în școli”, Valentin Chicu.

”Sunteți unici în felul vostru, pentru că ați decis să vă dedicați fotbalului, pe care îl practicați de 5 ori pe săptămână. Sper că o să vă țineți mult de fotbal și o să atingeți performanțe remarcabile în acest sport”, a precizat Valentin Chicu.

Directoarea liceului, Nelly Berezovschi, a mulțumit pentru suportul acordat elevilor din clasa de fotbal.

”Sper să fiți demni de această oportunitate, să prețuiți antrenorii și diriginții”, s-a adresat directoarea tinerilor fotbaliști.

Moldindconbank este partener al proiectului social ”Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova. Fiind una dintre cele mai mari bănci din țară, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni și deținând poziția de lider în așa segmente, precum credite imobiliare și carduri de plată, banca realizează mai multe proiecte de responsabilitate socială în domenii-cheie: educație, sport, diversitate culturală și sănătate.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71