Arhiva noutatilor

LoungeKey - Alege cardul Platinum Mastercard de la Moldindconbank și profită de acces nelimitat și gratuit pentru zonele Lounge ale aeroporturilor internaționale

07.04.2023

 

Indiferent de companiile aeriene pe care le folosiți și de biletul pe care îl aveți, puteți conta pe ospitalitate autentică în peste 1200 de zone bussines  din întreaga lume cu cardurile Mastercard de la Moldindconbank!

Pentru mai multă comoditate și mai multe informații, descărcați aplicația LoungeKey, care vă va permite să:

  •  verificați disponibilitatea unui business lounge în aeroport;
  •  obțineți un LoungeKey QR care poate fi folosit pentru a intra în lounge-ul de afaceri în loc de card;
  •  aflați cum să ajungeți la fiecare business lounge, precum și despre facilitățile existente, programul de funcționare și alte detalii;
  •  care sunt condițiile de intrare în LoungeKey atât pentru deținătorul cardului, cât și pentru persoanele care îl însoțesc, inclusiv copiii.

Informații utile despre LoungeKey:

Mai aveți încă întrebări despre Lounge Key? Faceți clic pe întrebări și răspunsuri pentru a afla mai multe.

Noua aplicație mobilă LoungeKey pentru Android și iOS este cel mai simplu mod de a găsi sălile disponibile prin intermediul programului dvs. Aplicația mobilă LoungeKey poate fi descărcată gratuit pe telefon din Play Store sau App Store.

Asistența pentru clienți LoungeKey este disponibilă 24/7 - găsiți modalitatea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71