Arhiva noutatilor

Câștigătorul promoției de la Moldindconbank și Mastercard a revenit din Laponia cu impresii de neuitat

09.02.2023

Andrei Ciuloci din Chișinău și iubita lui au avut parte de cea mai deosebită vacanță din viață! Norocoșii au câștigat o excursie uimitoare în Laponia, în cadrul promoției ”Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank”, organizată în perioada 11 noiembrie – 11 ianuarie.

”A fost o experiență deosebită comparativ cu alte călătorii pe care le-am avut, mai ales că am vizitat o țară nordică. Mi-a plăcut că iarna-i iarna, erau minus 19 °C. Totul m-a impresionat! Nu în fiecare zi te plimbi cu snowmobile, vezi câinii Husky sau mângâi un ren. L-am văzut pe Moș Crăciun, am făcut împreună poze și video. Iubita mea s-a bucurat ca un copil”, a povestit tânărul de 30 de ani.

Excursia în Laponia a inclus zbor în ambele direcții, transfer de la și spre aeroport, cazare într-un hotel confortabil și o mulțime de activități memorabile – totul absolut gratuit.

”Organizarea a fost la un nivel foarte înalt. Toți erau foarte amabili. Am avut un hotel bun, amplasat în inima orășelului. Am avut o mini-vacanță plină de activități, tururi individuale doar pentru noi. Compania locală, care a avut grijă sa ne ghideze, ne-a oferit îmbrăcăminte specială pentru că era foarte frig. Am simțit grijă și atenție până la cele mai mici detalii”, și-a împărtășit impresiile clientul Moldindconbank.

În perioada promoției, deținătorii cardurilor Mastercard de la Moldindconbank au fost îndemnați să facă cel puțin o tranzacție de 500 de lei la POS-terminale instalate la comercianți și în mediul on-line din Republica Moldova sau străinătate. Câștigătorul excursiei în Laponia a fost selectat în data de 12 ianuarie, prin tragere la sorți.

”Această promoție mi s-a părut frumoasă și echitabilă pentru toți. Vă mulțumim enorm pentru privilegiul acordat. Când o sa avem copii, neapărat o să-i ducem în Laponia - e un rai pentru copii în perioada sărbătorilor de iarna. Ar fi bine să continuați în același tempo și să bucurați cât mai mulți participanți”, a concluzionat câștigătorul. 

În cadrul promoției ”Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank” au mai fost puse în joc:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Moldindconbank și Mastercard pregătesc noi surprize pentru clienții săi!

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71