Arhiva noutatilor

Moldindconbank și VISA dau startul Sezonului Dragostei și sunt gata să te trimită în Maldive

01.02.2023

Moldindconbank și VISA anunță startul Sezonului Dragostei.

În perioada 1 februarie – 31 martie, toți clienții băncii, care dețin carduri VISA de orice categorie sau deschid unul în perioada promoției, au șansa de a câștiga o călătorie romantică pentru 2 în Maldive, dar și alte premii, care vor fi cu siguranță apreciate de către clienți. Este vorba despre două drone, două aparate de coafat multifuncționale, 10 valize.

Pentru a fi incluși în promoția ”Maratonul Premiilor cu VISA și Moldindconbank”, deținătorii cardurilor VISA trebuie să efectueze, în perioada 1 februarie – 31 martie, cel puțin o tranzacție în sumă de minim 500 de lei, prin intermediul terminalelor POS, instalate la comercianți și/sau în mediul online.

Cardurile VISA pot fi deschise în orice sucursală a Moldindconbank, în cel mai scurt timp și permit achitarea rapidă, în țară și în străinătate, a cumpărăturilor și serviciilor, prin simpla apropiere a cardului de POS-terminalul de plată. Cardurile VISA pot fi utilizate în peste 10 milioane de puncte comerciale şi peste 1 milion de bancomate în peste 120 de ţări ale lumii.

Faceți cumpărături comod, în siguranță. Bucurați-vă de momente romantice în sezonul Dragostei și puteți câștiga o vacanță de vis, pentru doi, în paradisul din Maldive. Mai multe detalii vedeți în regulamentul oficial al promoției ”Maratonul Premiilor cu VISA și Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71