Arhiva noutatilor

Moldindconbank a oferit cadouri copiilor cu nevoi speciale din Strășeni

19.12.2022

Peste 300 de copii cu nevoi speciale din Strășeni au avut parte de un Festival al creației incluzive, eveniment organizat în preajma sărbătorilor de iarnă.

Moldindconbank a fost partener al Direcției Generale Educație și Cultură din municipiul Strășeni, ca să le ofere copiilor clipe de bucurie.

”Dizabilitatea nu este un stigmat, ci doar o încercare la care suntem puși toți. Este cazul să ne intrebăm uneori cum trăiesc cei care văd lumea altfel: din scaunul cu rotile, prin ceața nevăzului sau în tăcerea melodiilor neauzite. ”Iubește-mă așa cum sunt" este genericul activității de promovare a incluziunii educaționale și sociale la care ați fost alături de noi, pentru a demonstra tuturor că umanitatea încă mai crede în fapte nobile. Suntem bucuroși, onorați și fericiți că sunteți alături de noi și ne ajutați să oferim acestor copii bucuria unei clipe în care ei și-au uitat necazurile”, a declarat Șefa Direcției generale educaţie a Consiliului raional Strășeni, Lucia Caciuc.

La Festival a fost organizat și un târg de caritate, unde au fost expuse spre vânzare obiecte hand-made ale copiilor cu nevoi speciale.

”Copiii au nevoie de poveste, ca să vadă și partea frumoasă a lumii, oameni care sunt gata să le ofere grijă și suport. Astfel de oameni sunt în echipa Moldindconbank. Toți copiii merită un viitor în pace, posibilități de a-și descoperi și dezvolta talentele. Moldindconbank susține aceste valori, mai ales că pentru noi este important să oferim copiilor sărbătoarea pe care o așteaptă. Mă bucur că am reușit să aducem zâmbete pe fețele acestor micuți și să demonstrăm, încă odată că Moldindconbank este mereu alături”, a menționat Igor Stratan, șeful Departamentului Rețea și Canale Alternative de la Moldindconbank.

La finalul evenimentului, pentru copii a fost organizat un concert cu participarea tinerilor artiști și interpreți din țară.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71