Arhiva noutatilor

Hospice Angelus Moldova: Apreciem enorm gestul nobil al Moldindconbank, de a fi alături de noi

02.11.2022

Moldindconbank este mândru că, alături de alți parteneri ai Hospice Angelus Moldova, a contribuit esențial la colectarea de fonduri pentru nevoile Fundației.

Datorită contribuției băncii, va fi asigurat necesarul de pansamente și medicamente pe o perioadă de 6 luni pentru pacienții de care îngrijește echipa Hospice Angelus Moldova.

În total, la balul anual de caritate au fost adunate 449,479 de lei.

”Responsabilitatea socială este parte indispensabilă a activității noastre, parte a valorilor pe care le împărtășim și le promovăm. Suntem onorați căputem oferi o mână de ajutor celor care alină durerea copiilor și adulților”, a declarat președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Deschiderea Moldindconbank a fost apreciată și de către președintele Hospice Angelus, Paul Hammond. ”Ne bucurăm de parteneriatul pe care îl avem cu Moldindconbank. Sperăm să colaborăm și în viitor și să oferim resurse pentru sănătate, pentru cei ce au nevoie de ele în Moldova”, a menționat șeful Fundației internaționale.

Cu același mesaj a venit și reprezentatul din Moldova al Hospice Angelus. ”Mulțumită implicării Moldindconbank, noi reușim în continuare să fim alături de cei care au mai multă nevoie de noi. Suntem mișcați de spiritul frumos al acestei echipe minunate și apreciem enorm gestul lor nobil, de a fi alături de noi”, a spus Cristina Cuciurcă, fundraising manager Hospice Angelus Moldova.

Balul anual de caritate este cel mai important eveniment filantropic din țară și s-a desfășurat sub Patronajul Alteței Sale, Prințul Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza, Președintele de Onoare al Fundației Hospice Angelus Moldova.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71