Arhiva noutatilor

Moldindconbank, Sponsor Silver la Balul Anual de Caritate Hospice Angelus Moldova

27.10.2022

Moldindconbank are onoarea de a susține, în calitate de Sponsor Silver, cel mai grandios eveniment filantropic din țară, Balul Anual de Caritate Hospice Angelus Moldova.

Sponsorizarea oferită de Moldindconbank va asigura achiziționarea pansamentelor și medicamentelor atât de necesare pacienților Hospice Angelus Moldova, principalul furnizor de îngrijiri paliative din țară, pentru o perioadă de 6 luni.

”Suntem impresionați de munca nobilă, dedicarea și implicarea echipei Hospice Angelus Moldova, care oferă îngrijirea și suportul necesar copiilor și adulților cu diagnostic necruțător. Ceea ce faceți este o dovadă de noblețe, dar și curaj nemărginit. Vă mulțumim pentru încredere și ocazia de a vă ajuta, de a ne implica în cauze ce oferă speranță și grijă celor care au nevoie de sprijin”, a menționat președintele interimar al MICB, Tzvetanka Kroumova.

Balul Anual de Caritate Hospice Angelus Moldova va reuni, și în acest an, persoane publice, diplomați și oameni de afaceri.

Evenimentul filantropic se desfășoară sub Patronajul Alteței Sale, Prințul Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza, Președintele de Onoare al Fundației Hospice Angelus Moldova.

Prin intermediul Balului Anual de Caritate, Fundația își propune să combine, într-o manieră delicată, colectarea de fonduri și ridicarea gradului de conștientizare cu privirea la nevoia acută de servicii de îngrijire paliativă.

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71