Arhiva noutatilor

Datorită Moldindconbank și Mastercard familia Țibulischi va petrece un weekend la Disneyland Paris

29.04.2022

Visul familiei Liubei Țibulschi, de a petrece un weekend la Disneyland Paris, va deveni realitate, datorită Moldindconbank și Mastercard. Câștigătoarea promoției se va bucura de o călătorie de familie în renumitul parc de distracții, unde pe lângă o sumedenie de privilegii, va avea șansa unică de a deschide porțile Walt Disney Studios din Paris și să fie printre primii oaspeți ai parcului.

Câștigătoarea a fost desemnată prin tragere la sorți, dintre miile de clienți care s-au înregistrat pe platforma priceless.com/micb și au îndeplinit condițiile promoției. 

”Când am aflat că sunt deținătoarea premiului mare, am rămas fără cuvinte, chiar mi-au dat lacrimile de bucurie! Emoții enorme am avut timp de câteva zile! Eu am fost la Paris, însă fără familie. Mă gândeam că ar fi frumos să mergem împreună, dar nu era posibil. Acum visul nostru se realizează datorită acestei promoții. Ideea acestei campanii este extraordinară! Nu oricine își permite o călătorie cu familia la Paris. Așa ocazie apare o dată în viață”, s-a destăinuit Liuba Țibulschi.

Potrivit câștigătoarei, condițiile promoției – de efectuat minim 5 tranzacții cu cardul Mastercard de la Moldindconbank, au fost simple.

”Sunt client Moldindconbank de foarte mulți ani. Prefer să fac achitări prin intermediul cardului, mai mult decât cu numerar, pentru că este mult mai comod. În ziua de azi, peste tot putem achita cu cardul”, a menționat deținătoarea premiului mare.

Moldindconbank și Mastercard vor asigura familia câștigătoarei cu tot ce este necesar, pentru a petrece un weekend de vis în parcul de distracții.

”Doamna Țibulschi a demonstrat încă o dată cum comoditatea și siguranța tranzacțiilor vă pot asigura beneficii suplimentare. Câștigătoarei, împreună cu cei trei membri ai familiei sale, le vor fi asigurate toate biletele, dar și transfer de la aeroport la hotel și invers. Se vor bucura de un sejur de 3 zile și 2 nopți, la Hotel New York din Disneyland Paris, vor avea bilete de intrare în parcuri și vouchere pentru cumpărături, în magazinele din Disneyland. Sunt convins că clienții noștri vor aprecia și evenimentul exclusiv, la care vor participa – deschiderea porților parcului, iar copiii vor face cunoștință cu personajele preferate din producțiile Disney. Iar ca să păstreze amintirile acestor momente incredibile, le va fi organizată și o ședință foto în parc”, a povestit Igor Stratan, Director al Departamentului rețea și canale alternative de la Moldindconbank.

Pe lângă premiul mare, pe durata a 3 luni, participanții la promoția de la Moldindconbank și Mastercard au primit peste 5 000 de cadouri, printre care căni termo, power-bankuri și rucsacuri.

”La Mastercard, lucrăm zilnic la crearea noilor tehnologii de plăți, care fac viața oamenilor mai ușoară și mai confortabilă. Pentru noi este important ca fiecare deținător al cardurilor noastre să poată face plăti rapid, comod și sigur, în orice loc și prin orice metodă convenabilă. În același timp, suntem convinși că există lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani. Emoțiile și experiențele de neuitat sunt de neprețuit. Anume din acest motiv, ne străduim de fiecare dată să facem mai mult, să uimim și să oferim deținătorilor cardurilor noastre ceva special. Felicităm sincer familia Țibulschi și le dorim un sejur de neuitat la Disneyland, iar Mastercard și Moldindconbank vor avea grijă de restul”, a subliniat Irina Untila, Director al Oficiului Mastercard în Moldova.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71