Arhiva noutatilor

Moldindconbank a inaugurat sucursala renovată din Orhei și va fi mai aproape de clienții săi

29.03.2022

Clienții Moldindconbank din Orhei vor beneficia de un plus de comodități și facilități sporite, după ce a fost inaugurată sucursala renovată din acest oraș. Aceasta este amplasată chiar în centrul orașului, pe strada Vasile Lupu, în apropiere de sediul Consiliului raional.

Sucursala de la Orhei este prima dintre subdiviziunile Moldindconbank, destinată deservirii persoanelor fizice, creată după model nou al băncii. ”Este o confirmare a principiului nostru – bancă pentru toți clienții, mereu alături. Sucursala modernizată are capacitatea să deservească un număr mai mare de clienți, oferind întregul spectru de servicii și produse, conform celor mai riguroase standarde de calitate, inclusiv pentru segmentul Premium. Aici, managerii dedicați în exclusivitate acestor clienți, le vor oferi asistență și servicii prioritare”, a precizat Igor Stratan, Director al Departamentului rețea și canale alternative .

Profesionalismul și receptivitatea echipei Moldindconbank au fost evidențiate și de către autoritățile locale. Primarul de Orhei, Pavel Verejanu și președintele Consiliului raional Orhei, Dinu Țurcanu, prezenți la inaugurare, au remarcat parteneriatul de încredere, care există între instituțiile de stat, locuitorii din regiune și Moldindconbank.

”Suntem fideli sloganului nostru – mereu alături. Doar anul trecut, am oferit locuitorilor raionului Orhei credite în sumă de 65 de milioane de lei. În ultimii zece ani, am susținut mediul de afaceri local cu 170 de milioane de lei. Suntem alături nu doar prin activitatea de creditare, oferim cele mai sigure și avantajoase depozite, suntem alături prin intermediul serviciilor de deservire la distanță, în casă și la birou. Acum, suntem mai suntem aproape și fizic, iar noul format al sucursalei Moldindconbank va oferi mai mult confort, comoditate, economie de timp și, evident, bani, pentru voi, dragii noștri clienți și parteneri”, a dat asigurări Vicepreședintele băncii, Dmytro Krepak.

Moldindconbank deține cea mai mare rețea de subdiviziuni bancare din țară – 70 de sucursale și 94 de agenții, precum și 258 de bancomate, dintre care 92 sunt ATM-uri multifuncționale, amplasate în toate raioanele din Moldova. 

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71