Arhiva noutatilor

Moldindconbank desemnată “Brandul anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe

04.02.2021

Moldindconbank a fost desemnată “Brandul anului 2020” la categoria Bănci / Asigurări / Finanțe în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a clasamentului anual “Top Branduri”, organizat de revista VIP magazin.  

Titlul de “Top Brand” i-a revenit băncii în urma votingului online a internauților, dar şi a deciziei unei echipe de experți în domeniu.  

Anul 2020 a fost plin de provocări, dar în același timp a fost şi un an al oportunităților, pe care Moldindconbank le-a folosit pe deplin. Banca a reconfirmat că este aproape de nevoile oamenilor, cu servicii inovative şi de calitate, apreciate de partenerii şi clienții băncii. 

”Moldindconbank a trebuit să facă față provocărilor ridicate de pandemia COVID-19. Împreună, conducerea şi echipa băncii s-au descurcat competent și profesionist. Clienții au avut permanent acces la serviciile și produsele Moldindconbank. Am reușit să ne consolidăm poziția pe piață, să majorăm activele, volumul depozitelor, portofoliul de credite, dar și să îmbunătățim calitatea acestuia. Toate aceste realizări sunt rezultatul muncii echipei noastre. Și aceste rezultate sunt apreciate de clienții noștri, care beneficiază de servicii care să le ușureze viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. Mulțumim organizatorilor pentru nominalizare, iar clienților pentru încredere, fidelitate şi susținere.” – a menționat dl Nikolay Borissov, președintele Comitetului de Conducere Moldindconbank.

Moldindconbank continuă să investească în digitalizarea activității sale, prin lansarea soluțiilor de banking la distanță, ce oferă clienților mobilitate, rapiditate și o experiență plăcută în gestionarea mijloacelor bănești,  fără  necesitatea  de  a  vizita  oficiile  Moldindconbank. 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71