Arhiva noutatilor

O familie din Comrat s-a mutat în propria locuință și plătește o rată mai mică la credit decât chiria

27.10.2020

După mai mulți ani de chirie, Valentina Uzun împreună cu soțul și cei patru copiii ai săi, s-au mutat în sfârșit la casă nouă. Acest lucru a fost posibil datorită unui credit imobiliar de la Moldindconbank, cu ajutorul căruia și-au cumpărat un apartament cu trei odăi în orașul Comrat, UTA Găgăuzia.  

”Familiei noastre mari și unite îi lipsea un apartament propriu. În cazul nostru, creditul imobiliar a fost o soluție convenabilă”, a povestit Valentina.

Soții Uzun au analizat piața, și cea mai bună ofertă au găsit-o la Moldindconbank. Ei au luat un credit imobiliar în valoare 542 000 de lei, pe o perioadă de 25 de ani, cu zero comision de acordare şi o dobândă avantajoasă. Ca urmare, familia Valentinei s-a mutat în casă nouă, iar rata lunară este de 4 384 de lei, fiind mai mică decât chiria anterioară.

”Imaginați-vă, plata lunară pentru un apartament străin era mai mare decât pentru propria locuință. Acum avem siguranța şi confortul de care aveam nevoie”, a menționat Valentina.

Moldindconbank prelungește oferta promoțională la credite imobiliare până la finele anului! Beneficiați acum de o rată a dobânzii de la 4,9% şi zero comisiona de acordare, iar dacă achitați în altă parte mai mult, atunci puteți trece creditul dvs. la Moldindconbank cu zero comision de refinanţare. Mai multe detalii despre ofertă, aflați aici: https://www.micb.md/offers-ro/104134/ !

Moldindconbank – mereu alături!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71