Arhiva noutatilor

Moldindconbank susține sistemul de învățământ din Moldova în condițiile pandemiei

20.10.2020

Moldindconbank continuă să susțină sistemul de învățământ din Republica Moldova, pentru a facilita procesul educațional în condițiile pandemiei de COVID-19. Astfel banca a făcut o donație de 15 calculatoare performante pentru Liceul Teoretic ”Ivan Vazov” din or. Taraclia. Donația este un răspuns la solicitarea conducerii raionului, de a sprijini dotarea unei săli de calculatoare atât de necesare claselor gimnaziale din cadrul liceului.

”Din cauza restricțiilor epidemiologice din țară și, în special, în raionul Taraclia, procesul educațional în instituțiile de învățământ este organizat cu folosirea inclusiv a lecțiilor online. Lotul de calculatoare oferit de Moldindconbank va contribui la asigurarea unui proces educațional calitativ şi va oferi elevilor posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele în domeniul IT”, a menționat la ceremonia de transmitere a echipamentului președintele raionului, Ivan Paslari. Șeful administrației locale din Taraclia a mulțumit, de asemenea, Moldindconbank pentru răspunsul prompt și tot suportul acordat anterior.

Vicepreședintele Comitetului de conducere al Moldindconbank, Penka Kratunova, a precizat că prin acest gest, banca reconfirmă susținerea pentru un sistem educațional modern, calitativ și sigur, ceea ce este important în situația actuală.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71