Arhiva noutatilor

Transferă mai simplu banii cu noul serviciu - P2P by Phone!

01.07.2020

Moldindconbank lansează în premieră serviciul „P2P by Phone, disponibil în versiunea actualizată a aplicației MICB Mobile Banking. Astfel, clienții băncii, deținători ai cardurilor de plată se pot bucura de avantajul expedierii banilor pe un card Moldindconbank sau al altei bănci doar în baza numărului de telefon mobil al beneficiarului. 

Inovaţia permite clienților realizarea transferurilor P2P mai simplu, mai rapid și mai sigur, fără dezvăluirea datelor cardului beneficiarului.   

Cum transferi banii?

1. Accesează aplicația MICB Mobile Banking.

2. Selectează din meniul aplicației „P2P by Phone”;

3. Alege cardul sursă, de pe care inițiezi transferul;

4. Selectează din agendă nr. de telefon al beneficiarului;

5. Indică suma, destinația și selectează valuta transferului;

6. Introdu numele, prenumele beneficiarului (se indică în cazul transferului pe cardul altei bănci sau în cazul în care numărul de telefon mobil al beneficiarului nu este înregistrat în sistemul informațional al băncii);

7. Confirmă transferul.

În cazul transferului pe cardul altei bănci sau în cazul în care numărul de telefon mobil al beneficiarului nu este înregistrat la bancă, beneficiarul va primi un SMS cu un link unic, la accesarea căruia va indica nr. cardului personal pe care dorește să primească banii. La dorință, linkul poate fi expediat prin canalele de socializare (Viber, Messenger şi altele).

Pentru transferurile între cardurile Moldindconbank nu se percepe nici o taxă, pentru alte cazuri se aplică tarife şi limite conform condițiilor în vigoare aplicate pentru Transfer P2P.

Încearcă și tu noul serviciu, descarcă aplicația aici:

MICB_App_Store          MICB_App_Store
Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71