Arhiva noutatilor

Acum oferim carduri gratuite pentru toţi!

25.03.2020

Pentru că ne pasă şi înțelegem necesitatea tot mai evidentă de a efectua servicii bancare online în această perioadă, Moldindconbank vine în întâmpinarea celor care încă nu dețin un card de plată, oferindu-le posibilitatea de a deschide gratuit un card contactless Mastercard sau Visa la alegere.

Astfel, în perioada 25 martie – 31 mai 2020, doritorii pot beneficia de un card contactless Mastercard Debit sau Visa Classic în MDL cu 0 lei taxa de emitere şi 0 lei taxa lunară de administrare a contului în primele 12 luni. 

Cardul Moldindconbank, oferă deținătorilor acces la o serie de servicii bancare online: Web banking, Mobile Banking, Direct Transfer, cu ajutorul cărora pot efectua mai multe operațiuni bancare direct de acasă, gratuit şi în orice timp al zilei.

  • Achitarea facturilor, serviciilor financiare, taxelor şi a altor servicii - GRATUIT;
  • Achitarea creditelor personale deținute la Moldindconbank sau la alte companii de microcreditare - GRATUIT;
  • Transferarea banilor de pe cardul personal pe orice alt card Moldindconbank – GRATUIT;
  • Transferarea banilor online de pe cardul personal pe orice alt card emis de băncile din RM sau peste hotare (contra cost);
  • Primirea transferurilor rapide de peste hotare (MoneyGram, Unistream, Ria Trasfer, Intel Express), direct pe card prin site-ul https://direct.micb.md/ - GRATUIT.

Deschiderea conturilor de card se efectuează cu buletinul de identitate în orice sucursală Moldindconbank.

*Emiterea gratuită este valabilă pentru cardurile Debit Mastercard şi Visa Classic din pachetul Basic, categoria General.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71