Arhiva noutatilor

În atenţia acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A.!

25.09.2019

La data de 19.09.2019, la sediul băncii pe adresa: mun.Chişinău, str.Armenească, 38, a avut loc Adunarea generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A. cu ordinea de zi formată din punct unic: „Cu privire la stabilirea cuantumului retribuției pentru servicii suplimentare prestate de către societatea de audit extern în cadrul efectuării auditului obligatoriu ordinar în anul 2019”.

La Adunarea generală extraordinară a acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A., au participat acţionarii băncii sau reprezentanţii acestora care deţin 94,35 % din total acţiuni cu drept de vot aflate în circulație.

În urma examinării chestiunii din ordinea de zi, Adunarea generală extraordinară a acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A. a stabilit cuantumul retribuției pentru serviciile de audit al situațiilor financiare ale BC „Moldindconbank” S.A. pentru semestrul I al anului 2019, prestate de către societatea de audit „Moore Stephens KSC” SRL în cadrul efectuării auditului obligatoriu ordinar (statutar) în anul 2019.

 

Comitetul de conducere al BC „Moldindconbank” S.A.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71