Arhiva noutatilor

Moldindconbank recunoscută “Market Leader 2018” de către Mastercard

13.06.2019

La data de 12 iunie 2019, Moldindconbank a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cu diploma ”Market Leader 2018” (lider pe piața cardurilor de plată) de către sistemul internațional de plăți Mastercard Worldwide. Nominalizarea Moldindconbank a avut loc în cadrul forumului anual Mastercard Day în Republica Moldova, în baza numărului de carduri Mastercard emise în circulație și a volumului de tranzacții efectuate cu acestea.

Moldindconbank este lider incontestabil în domeniul cardurilor bancare aflate în circulație, având cea mai mare cotă de piață de peste 37%, iar această distincție confirmă repetat succesul remarcabil care este datorat întregii echipe Moldindconbank. Banca promovează intens efectuarea plăților cu cardul și investește în servicii electronice inovative, pentru ca experiența clienților să devină și mai plăcută la utilizarea serviciilor sale.  

Parteneriatul între Mastercard și Moldindconbank numără peste 15 ani, timp în care am fost implicați în diferite proiecte și promoții de succes organizate pentru clienții băncii. În prezent, banca emite întreaga gamă de carduri Mastercard, de la cele mai simple carduri de debit până la cele mai exclusiviste din categoria Premium (Platinum și Worldelite).

Vă așteptăm în cea mai apropiată subdiviziune a Băncii pentru a beneficia de cardul Moldindconbank - cel mai sigur și comod instrument de plată.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina www.mastercard.md.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71