Arhiva noutatilor

Moldindconbank – partener al Campionatului European de Badminton 2019 din Moldova!

04.12.2018

Moldindconbank este onorată să susțină, în calitate de partener general organizarea în premieră a calificărilor pentru Campionatul European de Badminton 2019, care se va desfășura în perioada 7 – 9 decembrie 2018, în incinta Complexului Sportiv „Futsal Arena F.M.F.” din comuna Ciorescu.

Evenimentul sportiv va întruni echipele din Grupa a 2-a (Moldova, Ucraina, Scoția, Rusia), iar organizarea turneului de un asemenea nivel internațional demonstrează efortul depus și succesele obținute de către Federația de Badminton din Republica Moldova.

Pentru al treilea an consecutiv, Moldindconbank sprijină dezvoltarea badmintonului în Republica Moldova prin desfăşurarea evenimentelor sportive organizate de Federaţia de badminton din Moldova, care reprezintă oportunităţi unice pentru amatorii acestui sport spectaculos.

Susţinem şi promovăm cu mândrie sportul şi modul sănătos de viaţă, de aceea îi invităm pe toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori: energie, flexibilitate, corectitudine şi spiritul de echipă la „Futsal Arena”, pentru a susţine cei mai buni jucători din Europa  în lupta pentru un loc în marea finală din Februarie.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesaţi site-ul oficial www.mbf.md sau pagina: https://www.facebook.com/events/323122745173511/

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71