Arhiva noutatilor

Moldindconbank în topul celor mai mari 100 de bănci din sud-estul Europei

12.10.2018

Moldindconbank se regăseşte, pentru al şaselea an consecutiv, în topul celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est, fiind plasată pe locul 83, conform celei de-a 11-a ediţii a clasamentului Top 100 SEE-2018, elaborat de agenţia financiară internaţională SeeNews.

SeeNews TOP 100 Banks este un clasament anual al celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est, realizat în baza activelor totale deținute şi a profitului net. La data de 31 decembrie 2017, Moldindconbank a înregistrat o valoare a activelor de 742.4 mil. euro şi un profit de 17.8 mil. euro.

Clasamentul a fost elaborat în baza datelor obţinute din rapoartele băncilor centrale, registrele comerciale naționale, comisiile de supraveghere financiară, asociațiile bancare şi guvernamentale, precum şi prin intermediul site-urilor corporative ale băncilor.

În clasamentul SeeNews TOP 100 SEE au fost incluse instituții financiare din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, Republica Moldova, România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Muntenegru.

*** SeeNews TOP 100 SEE este un clasament anual al celor mai mari companii din Sud-Estul Europei şi este întocmit de SeeNews în parteneriat cu A.T. Kearney şi Euromonitor Internaţional. Clasamentul se bazează pe un număr de peste 2.500 companii, cuprinzând cele mai mari societăţi de asigurare, bănci şi instituţii non-financiare din sud-estul Europei.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71