Arhiva noutatilor

Moldindconbank partener al „Reuniunii Teatrelor Naţionale 2018”

17.09.2018

În perioada 19 – 30 septembrie 2018, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va fi gazda celei de-a IV-a ediții a „Reuniunii Teatrelor Naţionale”, eveniment organizat cu sprijinul BC “Moldindconbank” S.A.

Cu această ocazie, vă invităm să vă delectaţi cu cele mai bune piese de teatru, spectacole radiofonice, lansări de carte, expoziţii şi întâlniri cu actori. Evenimentul  va marca deschiderea stagiunii a 97-a a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate producţii recente ale teatrelor naționale de pe ambele maluri ale Prutului  („Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, „Marin Sorescu” din Craiova, „Vasile Alecsandri” din Iaşi, „Radu Stanca” din Sibiu, „Satiricus-Ion Luca Caragiale” din Chişinău, „Vasile Alecsandri” din Bălţi, „B. P. Hasdeu” din Cahul etc.). 

Colaborarea frumoasă dintre Moldindconbank şi Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” durează mai bine de 26 ani, perioadă în care Banca în calitate de sponsor general a susţinut diverse proiecte importante pentru teatru:  efectuarea lucrărilor de reparaţii, modernizarea tehnicii şi echipamentului de iluminare a scenei, montarea mai multor spectacole şi continuând cu susţinerea tradiţionalului eveniment „Reuniunea Teatrelor Naţionale”.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să contribuie activ la promovarea şi dezvoltarea artei teatrale, a artiştilor şi a culturii naţionale.

Programul complet al spectacolelor îl puteţi vedea pe pagina oficială a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71