Arhiva noutatilor

Moldindconbank apreciată pentru performanțele în activitatea bancassurance

13.06.2018

În cadrul evenimentului organizat de către compania de asigurări – Donaris Vienna Insurance Group S.A.,  cu ocazia celebrării a 20 de ani de la fondare, Moldindconbank a fost premiată cu diplomă – pentru cel mai eficient parteneriat Bancassurance.

Nominalizarea vine să aprecieze profesionalismul și contribuția semnificativă a Băncii la dezvoltarea companiei și pieței de asigurări din Republica Moldova.

De la lansarea pe 2 iunie 2014 a serviciului bancassurance, Moldindconbank a devenit unul din cei mai mari jucători din țară, la moment având implementate contracte de colaborare cu cele mai mari companii de asigurări din Moldova: Moldasig S.A., Donaris Vienna Insurance Group S.A. și Grawe Сarat Asigurări S.A..

Gestionând cea mai mare rețea de subdiviziuni teritoriale din țară (194 oficii), Moldindconbank oferă populației tot spectrul de produse de asigurare, ce vizează toate necesitățile și segmentele de pe piaţa asigurărilor, printre care: asigurări auto (RCA, CASCO, Carte Verde), asigurări medicale pentru călătorii, asigurarea bunurilor și locuinței, servicii binevenite pentru o vacanță liniștită pentru întreaga familie.

Produsele de asigurări sunt disponibile pentru toți clienţii băncii, atât persoane fizice cât şi juridice, în orice sucursală Moldindconbank.

Pentru mai multe detalii despre Bancassurance accesaţi  pagina: http://www.micb.md/bancassurance-ro/  sau http://www.micb.md/bancassurance-jur-ro/

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71