Arhiva noutatilor

Moldindconbank desemnată de către Mastercard – Lider pe piața cardurilor bancare 2017

07.06.2018

La 6 iunie 2018, în cadrul forum-ului anual Mastercard Day”, Moldindconbank a fost premiată cu diploma  Market Leader 2017(Lider pe piaţa cardurilor bancare în anul 2017 ) de către sistemul internaţional de plăţi - Mastercard Worldwide. Această distincție vine să confirme și să aprecieze eforturile echipei Moldindconbank îndreptate spre dezvoltarea pieței și promovarea plăților cu cardul în Republica Moldova, care în ultimii ani înregistrează o creștere accelerată.

Moldindconbank este lider recunoscut în domeniul cardurilor bancare în țară, deţinând în prezent cea mai mare cotă de piață de 37% cu un portofoliu de peste 670.000 carduri emise în circulaţie.

Aceste performanțe se datorează strategiei Băncii focusate pe dezvoltarea plăților prin virament, precum și a parteneriatului dintre Moldindconbank și Mastercard, existent de peste 15 ani care continuă să surprindă deținătorii de carduri bancare cu produse noi, oportunități unice și servicii inovative, pentru a fi în pas cu exigențele tuturor clienților.

 

Vă așteptăm în cea mai apropiată subdiviziune Moldindconbank pentru a beneficia de cardul Moldindconbank - cel mai sigur și comod instrument de plată.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71