Arhiva noutatilor

A fost desemnat primul câştigător al promoţiei “Moldindconbank și Western Union te premiază cu bilete de avion!”

22.05.2018

Moldindconbank şi Western Union au desemnat primul câştigător din cadrul promoţiei „Moldindconbank și Western Union te premiază cu bilete de avion pentru tine și cei dragi!”. Pentru că a decis să efectueze remiteri de bani  prin Western Union în reţeaua Moldindconbank,  dna Jucovschi Nadejda IDNP (***790)  s-a ales cu un voucher pentru bilete de avion, în valoare de 500 dolari SUA.

Dna Nadejda locuiește în Chișinău și este client fidel al Moldindconbank de mai mult de 10 ani, ea primind și expediind cu regularitate transferuri rapide din Israel prin Western Union.

Extragerea câștigătorului a fost efectuată pe 4 mai 2018 conform condiţiilor oficiale ale campaniei, la sediul organizatorului S.C. „Grupul Proiectelor Inteligente” SRL, în prezenţa notarului public şi a comisiei formată  din reprezentanţi ai organizatorului, băncilor comerciale şi clienţi.

Promoţia se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 31 iulie 2018, iar pentru a participa este necesar să trimiteţi sau să primiţi transferuri de bani prin sistemul Western Union și puteţi câștiga lunar unul din cele 5 vouchere pentru bilete de avion!

Pentru mai multe detalii despre promoție accesați pagina promoţiei sau consultaţi Regulamentul oficial.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 54-89-40