Arhiva noutatilor

MOLDINDCONBANK – partener EUROVISION Moldova 2018

16.02.2018

Pentru al treilea an consecutiv, Moldindconbank a devenit partenerul general al selecției naționale a concursului  Eurovision Song Contest 2018.

Evenimentul mult așteptat va avea loc pe 24 februarie 2018 la Chișinău. În acest an, 16 artiști talentați din lumea muzicii vor prezenta publicului piesele ce au cucerit juriul, calificându-i în finala națională

Fiind o bancă de top, cu o înaltă responsabilitate socială, Moldindconbank continuă  frumoasa tradiție de a susține alături de compania publică TRM tinerele talente, oferindu-le şansa să fie auziţi şi admiraţi nu doar în ţară, dar şi peste hotare.

Ediția din acest an al concursului Eurovision Song Contest va avea loc în capitala Portugaliei, Lisabona. Semifinalele concursului au fost stabilite pe 8 și 10 mai, marea finală urmând să aibă loc pe 12 mai.

După 53 de ani de participări, Salvador Sobral a adus Portugaliei prima victorie la Eurovision, iar Republica Moldova s-a plasat pe poziția a treia a clasamentului cu piesa "Hey Mamma", interpretată de Sunstroke Project.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71