Arhiva noutatilor

Acum poți achita creditul de la Moldindconbank prin Web-Banking!

01.02.2018

O nouă facilitate pentru clienții Moldindconbank! Banca a extins funcţionalităţile sistemului de deservire la distanță MICB Web-Banking, oferind deținătorilor de carduri posibilitatea de achitare a creditelor personale prin internet.

Noul serviciu este disponibil începând cu 1 februarie 2018 și permite achitarea datoriilor pentru creditele personale în lei moldovenești, deținute la Moldindconbank.

Moldindconbank face astfel încă un pas pentru simplificarea accesului clienților la serviciile sale. Tranzacţiile efectuate prin MICB Web-Banking conferă flexibilitate deoarece pot fi efectuate la orice oră, serviciul fiind disponibil la doar câteva click-uri distanţă, fără a mai fi nevoie să vă deplasați la Bancă. În plus, noua opțiune este gratuită.

Toate posibilitățile pe care vi le oferă sistemul MICB Web-Banking le găsiți pe pagina http://www.micb.md/web-bank-fiz/, iar pentru a vă abona online dați click aici.

În prezent, Moldindconbank este liderul pieței cardurilor bancare din Moldova, având în circulație cca 650.000 carduri. Rețeaua Băncii numără 63 filiale, 131 agenții și 231 de ATM-uri, dintre care 59 bancomate Cash-In.

În instrucțiunea nouă găsești cum să utilizezi opțiunea „Achitarea creditului”.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71