Arhiva noutatilor

Clientul Moldindconbank a câștigat o călătorie la Festivalul Internațional Berlinale 2018!

01.02.2018

Moldindconbank și Mastercard au desemnat câștigătorii etapei a doua a promoției „Călătorește în lumea filmului” și câștigătorul premiului mare - Victoria Urechean , care avea astfel posibilitatea să meargă la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Dna Victoria a mulțumit organizatorilor pentru o asemenea șansă: „Provin dintr-o familie modestă dintr-un mic sat din raionul Florești, muncesc într-o pizzerie din Chișinău, iar cardul l-am primit în cadrul proiectului salarial din partea angajatorului. Am auzit de această promoție, dar nici în visuri nu mi-am imaginat că pot câștiga o călătorie. Nici rudelor nu le-a venit să creadă, sunt prima din familia mea care a obținut un asemenea premiu!”

Ediția 2018 a unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume – Berlinale, se va desfășura într-o atmosferă artistică de excepție, iar pe covorul roșu vor fi prezente vedete ale cinematografiei europene și de la Hollywood. Datorită utilizării cardului Mastercard Gold pentru achitarea cumpărăturilor zilnice, Dna V. Urechean va avea ocazia exclusivă de a participa la ceremonia de inaugurare a festivalului și la diverse activități incluse în program.

Alți 42 de câștigători vor primi câte un certificat-cadou pentru 2 persoane la Cinematograful „Patria Multiplex”, unde se vor putea bucura de cele mai așteptate producții de cinema.

Organizarea promoției și desemnarea câștigătorilor a avut loc conform regulamentului oficial al campaniei.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71