Arhiva noutatilor

Moldindconbank - partener al Cupei mun. Chișinău la badminton

16.10.2017

În perioada 13 – 15 octombrie 2017, Moldindconbank a susținut în calitate de partener competiția „Cupa Municipiului Chișinău 2017” la badminton.

Pentru a doua oară consecutiv, Moldindconbank a contribuit la desfășurarea evenimentelor organizate de Federaţia de Badminton și Ministerul Tineretului și Sportului, care oferă tuturor pasionaților de badminton șansa de a-și măsura puterile cu jucători din țară și de peste hotare.

Găzduită la Complexul sportiv universitar USMF (Centru) competiția a avut un real succes, lucru datorat tuturor celor implicați, atât partenerilor și organizatorilor, cât și celor 91 participanți din Moldova, România, Ucraina și Zimbabwe.

Participanții s-au întrecut în cadrul probelor de simplu, dublu și dublu mixt, iar primii trei jucători clasaţi la fiecare probă și categorie, au fost decernați cu diplome şi medalii.

Parteneriatul dintre Moldindconbank și Federaţia de Badminton are ca obiectiv promovarea sportului şi stilului de viaţă sănătos, oferă oportunități atleților și sportivilor amatori de orice vârstă și promovează municipiul Chișinău ca destinație turistică.

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71