Arhiva noutatilor

Moldindconbank în topul celor mai mari 100 bănci din sud-estul Europei

04.10.2017

Pentru al V-lea an consecutiv, Moldindconbank face parte din Top 100 cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est, fiind plasată pe locul 81, conform clasamentului Top 100 SEE-2017, elaborat de agenţia financiară internaţională SeeNews.

SeeNews TOP 100 Banks este un clasament anual de evaluare a celor mai mari bănci din Sud-Estul Europei, la baza căruia a fost luată în calcul suma totală a activelor Băncii, înregistrată la finele anului 2016, care a constituit 687,9 mil. euro.

Clasamentul a fost elaborat conform datelor obţinute din rapoartele băncilor centrale, registrele comerciale naționale, comisiile de supraveghere financiară, asociațiile bancare şi guvernamentale, precum şi prin intermediul site-urilor corporative ale băncilor.

În clasamentul SeeNews TOP 100 SEE au fost incluse instituții financiare din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, Republica Moldova, România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Muntenegru.

*** SeeNews TOP 100 SEE este un clasament anual al celor mai mari companii din Sud-Estul Europei şi este întocmit de SeeNews în parteneriat cu A.T. Kearney şi Euromonitor Internaţional. Clasamentul se bazează pe un număr de peste 2.500 companii, cuprinzând cele mai mari societăţi de asigurare, bănci şi instituţii non-financiare din Europa de Sud-Est.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71