Arhiva noutatilor

Primul iPhone7 oferit de Visa a fost câștigat de un client Moldindconbank!

22.09.2017

Toamna aceasta se anunţă a fi bogată în surprize! Pe 11 septembrie 2017, Visa în parteneriat cu serviciul www.transfer.md a lansat promoția „Visa te premiază cu un iPhone, dedicată amatorilor de gadget-uri și celor care aleg să efectueze transferuri de bani online, iar primul iPhone 7 deja și-a găsit proprietarul norocos - Natalia Savca (cod fiscal ***75), client Moldindconbank!

Prima din cele opt trageri la sorți prevăzute în cadrul campaniei, a avut loc pe 21 septembrie 2017, la sediul organizatorului S.C. „Grupul Proiectelor Inteligente” SRL, în prezenţa notarului public şi comisiei de organizare şi validare, constituită din reprezentanți ai organizatorului, reprezentanți ai Băncii și clienţi.

Vă reamintim că la promoţie participă automat toţi cei care vor efectua transferuri P2P de pe cardurile Visa*, pe alt card Visa emis în țară sau peste hotare, prin intermediul site-ului www.transfer.md**.

Promoția este valabilă în perioada 11 septembrie – 5 noiembrie 2017, iar extragerile vor fi efectuate săptămânal. Mai mult, în perioada promoției este valabil tariful special de 10 lei per transfer!

Mai multe transferuri -  mai multe șanse de câștig!

Detalii despre promoție în Regulamentul oficial sau pe: www.micb.md, www.cis.visa.com și la tel. 0 800 11111.

*La promoție nu participă transferurile P2P efectuate între două carduri Visa emise de Moldindconbank.

** Transferurile prin www.transfer.md sunt efectuate conform limitelor și condițiilor de utilizare a serviciului P2P.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71