Arhiva noutatilor

Moldindconbank premiată de către VISA pentru performanțe și inovații!

13.07.2017

În cadrul forumului anual „VISA Day”, organizat pe data de 12 iulie 2017, BC „Moldindconbank” S.A. a fost decernată cu două diplome de recunoaștere: „Lider în emiterea cardurilor premium Visa Gold și Visa Platinum” și diplomă „Pentru acceptarea cardurilor contactless Visa payWave”, de către sistema internațională de plăți VISA.

Titlurile conferite sunt o dovadă a serviciilor de calitate înaltă, a produselor unice și performante lansate de Moldindconbank în ultimii ani, care vin să consolideze poziția de lider pe piața cardurilor bancare din Moldova.

Fidelitatea clienților noștri și dedicarea echipei Moldindconbank poziționează banca în fruntea sistemului bancar, deținând cota de peste 35% din piața RM, cu peste 580 de mii de carduri bancare puse în circulaţie.

Distincțiile oferite de compania VISA Int. dovedesc încă o data nivelul de pregătire și implementare a tehnologiilor în domeniul cardurilor bancare și plăților electronice. Astăzi, oferim clienților cele mai performante sisteme de deservire la distanță: Web Banking și Mobile Banking cu funcționalități unice pentru Moldova.

Moldindconbank a lansat cardul VISA Platinum în anul 2016, completându-și astfel gama de produse cu un card din categoria PREMIUM destinat clienților care apreciază privilegiile exclusive.

Vă așteptăm cu drag în oficiile Moldindconbank pentru a beneficia de cel mai sigur și comod instrument de platăcardul Moldindconbank!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71