Arhiva noutatilor

Moldindconbank laureat al concursului „Cel mai bun antreprenor al UTA Găgăuzia”, ediția 2017

26.06.2017

Pe data de 26 iunie 2017, în cadrul unui eveniment festiv organizat de către Comitetul executiv și Direcția generală de dezvoltare UTA Găgăuzia, Moldindconbank a fost desemnată „Cel mai bun antreprenor al UTA Găgăuzia”, ediția 2017, la categoria servicii financiare.

La ediția de anul curent al concursului au participat peste 100 de antreprenori, din întreaga regiune UTA Găgăuzia, din diverse domenii de activitate economică, precum: agricultură, industrie, servicii, transport, export, inovații etc. Evenimentul a urmărit susținerea și aprecierea antreprenorilor, care au înregistrat performanțe și rezultate remarcabile pe parcursul anului 2016.

 

La eveniment au participat și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care a salutat și a îndemnat toți oamenii de afaceri să investească în regiune, creând un climat favorabil dezvoltării întregii economii naționale.

Moldindconbank este cea mai modernă și inovativă instituție bancară din regiunea UTA Găgăuzia, oferind celor peste 15 mii de clienți, cea mai mare gamă de servicii și produse bancare, prin intermediul celor 13 unități teritoriale Moldindconbank care activează în regiune.

Moldindconbank este o bancă universală de top în Moldova, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară atât persoanelor fizice, cât și IMM-urilor și companiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare (194 de oficii), rețele de ATM (220 de unități), Mobile Banking și Web Banking, având în portofoliul său peste 550 mii de clienți.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71