Arhiva noutatilor

Moldindconbank premiată de către Mastercard pentru Performanțe remarcabile

13.06.2017

În cadrul forum-ului anual „Mastercard Day”, desfășurat pe 08 iunie 2017, BC „Moldindconbank” S.A. a fost decernată cu diploma pentru „Advanced Performance 2016 (Performanțe remarcabile în anul 2016) de către sistemul internaţional de plăţi – Mastercard Worldwide.

Distincţia a fost acordată pentru aportul substanțial adus la implementarea şi dezvoltarea dinamică, în comun cu sistema internațională de plăți Mastercard, a produselor şi serviciilor din domeniul cardurilor bancare.

Realizând perspectivele şi oportunităţile de dezvoltare ale serviciilor electronice, Banca acordă o importanţă majoră deservirii clienților la distanță. Drept rezultat, numărul clienților abonați la sistemele de deservire la distanță (Web Banking, Mobile Banking) a constituit cca 80 mii (+148 % față de anul precedent).

Calitatea produselor Moldindconbank este confirmată și de cota deținută în totalul cardurilor aflate în circulație în Republica Moldova, care a constituit 35% (la sfârșitul trim. I 2017), pe când volumul operațiunilor fără numerar pe teritoriul țării cu cardurile Băncii a depășit 31% (trim. I 2017) față de 19,6% (finele anului 2015).

Parteneriatul dintre Moldindconbank și Mastercard va continua să surprindă deținătorii de carduri bancare cu oportunități noi, cu produse și servicii inovative, pentru a fi în pas cu exigențele clienților noștri.

Vă așteptăm în oricare subdiviziune Moldindconbank pentru a beneficia de cel mai sigur și comod instrument de platăcardul Moldindconbank.

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71