Arhiva noutatilor

Promoția cashback de la Moldindconbank s-a finalizat!

16.05.2017

Stimați clienți,

Moldindconbank și Mastercard anunță că a luat sfârșit cea mai populară promoție organizată până acum, care a adus nenumărate surprize plăcute clienților noștri.

Datorită efectului impunător al promoției și al numărului mare de achitări efectuate cu cardurile Mastercard de la Moldindconbank, fondul total de 1 700 000 de lei al promoției Cashback a fost consumat, la finele etapei a V-a.

Astfel, clienții care au efectuat achitări până în data de 14.05.2017 inclusiv, vor primi cashback, conform Condițiilor oficiale ale promoției, iar din 15.05.2017 aceasta se consideră finalizată.

Vă mulțumim pentru participare și interesul manifestat. Totodată, vă îndemnăm să continuați achitările cu cardurile Moldindconbank, care aduc comoditate în viața de zi cu zi, reduceri de la partenerii Discount Club și posibilități deosebite.

Fiți cu ochii pe Moldindconbank sau urmăriți profilul Băncii pe Facebook pentru a fi informat despre cele mai noi oferte și promoții, care mereu surprind clienții cu cadouri valoroase!

Vă mulțumim pentru participare!

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71