Arhiva noutatilor

Rezultatele etapei a IX-a din cadrul campaniei „Primeşti bani - Cîştigi automobil!”

12.12.2016

În mireasma sărbătorilor de iarnă, conform tradiţiei de la începutul fiecărei etape, Moldindconbank a desemnat câştigătorii lunii noiembrie (etapa a IX-a), în cadrul campaniei „Primeşti bani - Cîştigi automobil!” - ediţia 2016.

Extragerea s-a efectuat conform condiţiilor oficiale ale campaniei în prezenţa comisiei de organizare şi validare, compusă din notar public, clienţi şi reprezentanţi ai Băncii.

În urma tragerii la sorţi au fost desemnaţi următorii cîştigători:

Nume, prenume Filiala Premiul
Iana Safronova or. Făleşti 1 000 lei
Valerii Burdenco fil. Telecentru (mun. Chişinău) 1 000 lei
Victor Glavan fil. Ştefan cel Mare (mun. Chişinău) 1 000 lei
Alexandru Preguza fil. Poşta veche (mun. Chişinău) 1 000 lei
Ana Bruma or. Floreşti 1 000 lei
Ivan Briliant or. Durleşti 1 000 lei
 Valeriu Grigoriu fil. Invest (mun. Chişinău) 1 000 lei
Vitalie Miron fil. Poşta veche (mun. Chişinău) 1 000 lei
 Iulia Tcaciuc fil. Poşta veche (mun. Chişinău) 1 000 lei
Marina Hîncu fil. Alba-Iulia (mun. Chişinău) 1 000 lei

Dacă nu vă număraţi printre cei 90 de câştigători desemnaţi până acum, mai aveţi la dispoziţie ultima tragere la sorţi, în care vor fi extraşi: câştigătorul Premiului Mare şi ultimele 10 certificate valorice de 1 000 lei fiecare.

La campanie pot participa toţi cei care vor expedia sau vor primi un transfer de bani (cel puţin 5000 lei sau echivalentul în valută) în perioada 01 martie – 31 decembrie 2016 prin orice sistem rapid sau sistemul SWIFT de la Moldindconbank.

Vă reamintim că Moldindconbank, a lansat în premieră pentru Moldova, serviciul Direct Transfer - noua soluţie la distanţă, prin intermediul căreia puteţi primi banii direct pe cardul sau depozitul personal deschis la Moldindconbank, indiferent unde vă aflaţi şi în orice timp al zilei.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toţi anii de activitate, lucru fără de care ar fi fost imposibil progresul, stabilitatea şi succesul prin generaţii!

*Moldindconbank fiind lider pe ţară la capitolul transferuri băneşti de peste hotare oferă o gamă largă de 14 sisteme rapide, dintre care 3 sunt unidirecţionale şi pot fi găsite doar la Moldindconbank (Strada Italia, TrabexGrecia Transfer).

Vă aşteptăm cu drag în toate oficiile Moldindconbank.

Mai multe transferuri - mai multe şanse! Fii rapid cu Moldindconbank!

 

Căutare personalizată:
Serviciul suport clienți
(+373) 22 71 71 71